Torsdag.

En natt kvar att jobba för denna veckan. Jag trivs ganska bra. Om ca två timmar ska jag åka.

Sitter nu och kollar på hockey, HV71 vs. Frölunda. Det går juh inte speciellt bra för HV idag.. Men men vi får hoppas att det vänder.

Mio försökte psyka mig innan, han satte sig framför mig och bara glodde. Det är ett av hans sätt att kräva uppmärksamhet..

Jag är tråkig och har inte mycket mer att skriva idag.
Så.. Tack för mig..

Adios..



Söndag.

Idag är det söndag och jag ska jobba ikväll :)
Meningen var att jag skulle försökt sova till minst kl 13, men det gick inte riktigt så.. Vaknade kl 12 istället. Så jag lär förhoppningsvis somna gott imorgon när jag kommer hem :P

Jag har handlat en massa fina grejer på tradera :P Ett embossing start kit, stämplar, papper och deko-blommor :) Vet ni inte vad embossing är så får ni goggla det, vet inte hur man ska förklara vad det är :P

Nu ska jag försöka trycka i mig lite "frukost" sen ska jag göra klart min fucking snögubbe :O

Toddeloo!


En glad dag! :)

Idag är jag riktigt glad! Jag var på arbetsintervju och det gick galant! Blev mycket lättare också när "förhörarna" var roliga. :)
Fick en rundvisning i fabriken, sen att det blev ett JA! De skulle höra av sig under veckan om vilket skift jag skulle börja på, men de ringde redan efter någon timme! På fredag ska jag in och få en liten genomgång samt få arbetskläder och på söndag börjar jag.. Natten!! Helt wonderfull! "Natten é min vän, den é mitt hem.." (Anders Glenmark) La la laa..
Är så glad nu! :) Det är visserligen till den 30/11, men kan bli förlängt och det är en bra start iaf. :)

Och så har Madde och lille Emil varit här idag. :)

Igår lurade min käre bror iväg mig till Ullared :O Handlade lite saker där, sen hem igen :P Hade en tid att passa kl 15. Då var det en date med optikern, dags att ta sig i kragen och skaffa nya glasögon. Så nu är det också fixat. Fick hem några bågar som jag skulle prova ut och de ska jag lämna imorgon igen :)

Ska försöka bli en flitig bloggare :P

Tack och hej!


Tillbaka..!

Jag valde att gå tillbaka till denna bloggen. Den andra kunde jag inte hitta hur man lägger upp bilder, säkert väldigt enkelt. Men inte om man heter Maria Andersson. O_o

Nu är hösten här. Det gillar jag för det betyder att det snart kommer vintern! Jag älskar vintern och julen! Jul, snö och minusgrader.

Idag har jag varit på kalas för Moa och Adam, det var roligt! :)

I onsdags var jag hos Elin och Björn en sväng. Elin hjälpte mig med ett svårt val jag haft, pratade även med päronen sen om detta. Och nu är jag inte kluven längre, tack till er! :)
Det kommer bli tufft i början.. Men det kommer bli bra till slut.

Hittade ett ställe där man kunde byta design på bloggen, detta blev mycket bra tycker jag! :) Skulle bara vilja ha en annan stil på texten, men det får jag klura på vid ett senare tillfälle för nu tänkte jag natta mig. Är inne i en period då jag har svårt att somna :/ Det går nog över snart iaf!

Adios party people!



En fin höst-bild.


RSS 2.0