Fredag

Handboll på tv, Sverige-Tyskland. Vi får hoppas Sverige tar hem segern idag. Har inte gått bra de två andra matcherna.
Sitter här i soffan med min lille rosa i knät :) Snart vankas det kaffe! Vet inte om jag orkar sy idag eller inte. Får vänta en stund till och känna efter ;)

Ska faktiskt köpa en ny skiva :) Det tar jag på Statoil när jag åker till syrran, den va billigast där :) Och så åker jag juh ändå förbi där :P

Igår var det soppa till middag, hur god som helst! Ska skriva receptet här en dag. Pappa hade ätit den på jobbet en gång och ville vi skulle göra den hemma :) Mycket gott!

Nu ska jag kika vidare på lite sidor!

Tjingeling!

.

Saknar..





Onsdag morgon..

Då var det dags igen.. Suck..

Ska sätta mig och kolla om det finns nåt skoj på tv nu i ottan och vänta på ljuset.. Kanske går nån bra film..

Jag tycker inte om när jag och Mio är ute på kvällen när det är helt tyst överallt och Mio bara stannar helt plötsligt och stirrar ut i tomma intet.. Vad ser han? Vad hör han? Jag blir skit skraj iaf O_o

Pappa och jag ska försöka fixa torkaren på min bil idag.. Den är helt störd.. Den måste fungera som den ska när jag åker till Cecilia.. Har jag otur får torkararmen bytas >_< Och jag blir INTE förvånad om det skulle vara så.

Känner att det kommer bli en "sån där" dag idag..



Nu ska jag inte tråka ut er mer!

Haj o goodbaj!

Tidig lördag.

Jaha då har det varit sömnlöst igen.. Fattar inte detta..

Skulle åkt till Madde idag. Men eftersom jag inte sovit blir det inte så. Vågar inte köra bil när jag inte sovit..


Sitter och kollar på en film på tv1000, helt okey film..

Har inte så mycket mer att skriva nu.. Få se om jag känner för att skriva senare idag..

Adios sömntutor..

Tidig tisdag.

Nu kom det en natt igen då man inte kan sova. Det är väldigt störande.. Så det som vankas idag är halsbränna, det får jag alltid när jag inte har sovit.. Känner mig inte direkt trött heller konstigt nog. Men hungrig är jag så det får nog bli lite frukost. Nu kan jag äta för jag har juh varit vaken några timmar nu..
Jobbigt när man bara ska ligga och vända och bara fundera en massa..

Så fort det ljusnat ska jag ut med Mio, är inte så förtjust i mörkret. Man hör bara en massa konstiga ljud och tror att det är nån som följer efter. Så ja, jag är ganska mörkrädd..

Jag har kommit igång lite smått med mina handarbeten igen. Det var längesedan nu jag satt och sydde. Jag har inte haft ork till att koncentrera mig på det.. För mycket som flyger runt i skallen helt enkelt..

Den 30:e ska jag upp till syrran. Det ska bli skönt att komma bort ett par dagar. Vi har lite grejer planerat som vi ska göra, så det kommer att bli skoj.

Nu tror jag inte jag har mycket mer att skriva för stunden, ska försöka uppdatera här lite oftare. Men det har jag sagt många gånger och se hur det blivit med den saken..

Nu lite frukost och kolla lite på filmen på tv tills det ljusnat sen musik i öronen och promenad med Mio.

Adjöken!

Lördag 9 januari 2010

Okey, jag har fått order om att uppdatera min blogg så det är väl bäst att göra det då :P

Igår var jag hos Madde, tyvärr hände det en grej som dessvärre inte var så trevligt :(

Snart ska jag köra Björn till Gislaved, efter det ska jag nog hem och terrorisera dom ett tag :P Roligt som fan!

Vad händer annars? Inte mycket.

Kallt är det här, vi har haft runt 20 minus ett par dagar. Innan när jag kollade så var det bara 17 minus, det går mot varmare tider :P Haha!

Nu ska jag nog äta nåt, har varit vaken ett par timmar nu så då går det :P Annars kanske jag bara dricker ett glas mjölk, det beror på  vad kylskåpet har att erbjuda :)

Adios amigos!

RSS 2.0